VÅRA TJÄNSTER

Vi erbjuder jourtjänst för både privatpersoner och företag. Dygnet runt, alla dagar i veckan.

SERVICE

NORRORTSVVSTEKNIK AB är din pålitliga rörmokare som erbjuder snabb service och jourhjälp dygnet runt. Vi finns här för att lösa alla dina rörmokarproblem, oavsett om det handlar om läckande rör eller stopp i avloppet.


Med våra professionella tjänster kan du vara säker på att dina planerade VVS-projekt kommer att utföras på bästa möjliga sätt. Lita på oss för att ta hand om din VVS-utmaning.

LÄCKAGE 

Vi erbjuder snabb service och är tillgängliga för jour dygnet runt, sju dagar i veckan för att hjälpa till när det läcker.

VVS MONTÖR

Vi på NORRORTSVVSTEKNIK AB är experter inom VVS-montörarbeten i Stockholm, Uppsala samt Enköping. Vi utför diverse VVS-tjänster inom områden som värme, vatten och sanitet. Våra professionella VVS-montörer är utbildade och erfarna för att hantera alla typer av installationer och reparationer. Du kan lita på oss för pålitliga och effektiva VVS-lösningar.

VÄRMESYSTEM

Vi på NORRORTSVVSTEKNIK AB hjälper er med installationen av ert nya värmesystem. Oavsett om det gäller bergvärme, frånluftsvärmepump, luft/vatten eller fjärrvärme ser vi till att ni får ut rätt effekt genom noggranna transmissionsberäkningar.


Lita på oss för en effektiv och pålitlig värmelösning för ert hem eller företag.

STAMBYTEN

Vi är experter på stambyten. Vi inspekterar och rengör avloppet för att bedöma dess skick. Om det behövs utför vi stambyte genom att byta ut era avloppsrör. Vi dokumenterar stammarna med bilder, utför provspolning och mäter fall. Du kan lita på oss för att få professionella och pålitliga tjänster.

AVLOPP

Vi erbjuder snabb och pålitlig service. Vi är tillgängliga för jour dygnet runt, sju dagar i veckan, för att hjälpa till när ni upplever stopp i avloppet. Vid akuta ärenden kan ni ringa vårt journummer för att få omedelbar assistans. Vi arbetar effektivt för att lösa era rörproblem och säkerställa att allt fungerar smidigt igen.


Ring oss på 0707189734

KUNDOMDÖMEN

Tack för din snabba respons, och väldigt kvalitativa arbete. Jag kan varmt rekommendera André.

– Britt Marie Larsson, Åkersberga

Det är en ära att få arbeta med Norrortsvvsteknik AB. Vi har haft flertalet samarbeten tillsammans och är alltid lika nöjda,

– Novida AB, totalentreprenad

Vi hade ett akut problem. Norrorts VVS teknik var där på studs! Uppskattas och rekommenderas!

– Jan Sandberg, Nacka