OM OSS

ETT KUNDFOKUSERAT OCH PROFESSIONELLT FÖRHÅLLNINGSSÄTT


Norrortsvvsteknik AB har en gedigen kunskap inom VVS service och montage. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund en helhetslösning där kunden ska vara säker i sittval av hantverkare. Vi vill erbjuda dem bästa rörmokar-vvs tjänsterna som finns på marknaden. Detta tror vi att vi kan genomföra genom rätt kompetens, trygg och effektiv service av kvalitetssäkrade rörmokare. 


Vi är lyhörda för kundens önskemål. Vi agerar rådgivare och gör vårt yttersta för att varje kunds förväntningar ska överträffas. Vi tror på ett professionellt förhållningssätt där kunden är i fokus. Vi vill att kunden alltid ska känna sig trygg med oss som val av hantverkare och vvs partner. Vi tror på långsikiga relationer med ömsesidig respekt. Vår amition är att bli varje kunds förstahandsval när det kommer till VVS och rörmokararbeten. Vi vill kundens bästa och tror på dennes idé. 


Alla våra tjänster som vi tillhandahåller har en hög kvalité och professionalitet. Vi är alltid intresserade av att höra hur vi kan hjälpa varje kund på bästa möjliga vis. Är du mer nyfiken på oss, tveka inte att höra av dig via telefon eller mail!


Vi önskar er en trevlig fortsatt dag,

Norrortsvvsteknik AB

0707189734SNABBT OCH PÅLITLIGT VVS-UNDERHÅLL DYGNET RUNT