RAMAVTAL 

Som företagare, entreprenad eller förvaltare har du möjlighet att teckna ett ramavtal med oss. Ring oss om du vill veta mer så bokar vi in ett möte när det passar.

RAMAVTAL

Välkommen till NORRORTSVVSTEKNIK AB! Vårt ramavtal är skräddarsytt för att erbjuda våra kunder i Stockholmsområdet en pålitlig och effektiv lösning för deras VVS-behov. Genom detta avtal förenklar vi processen för att anlita våra tjänster och skapar samtidigt ett långsiktigt samarbete.

Hos NORRORTSVVSTEKNIK AB hälsar vi dig varmt välkommen! Vi är stolta över vårt ramavtal som ger våra kunder i Stockholmsområdet en pålitlig och effektiv lösning för alla deras VVS-behov. Detta avtal förenklar processen för att anlita oss och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete med dig.


Genom att ingå i ett avtal hos oss innefattas du av bland annat:


  • Förutbestämda priser. Vi fastställer alltid med dig som kund det pris som VVS arbetet kommer att innebära, detta förenklar samarbetet oss emellan och garanterar dig som kund att du kan hålla dig till dina beräkningar och budget för ditt projekt. 


  • Prioriterad kund. Du får som ramavtalskund företräde till våra VVS tjänster. Vi arbetar snabbt för att åtgärda ditt problem.


  • Expertis. Våra medarbetare har god erfarenhet inom VVS. Vi garanterar dig som kund att arbetet sker med de senaste branschuppdateringarna. Vi säkerställer högkvalitativa resultat och genomför arbetet på ett snyggt sätt. Vi agerar även bollplank och ger tips för att få det så estetiskt snyggt som möjligt.


  • Underhåll & inspektion. Genom ett långtgående samarbete underhåller vi och insepkterar ditt VVS system. Vi åtgärdar eventuella problem och arbetar på ett förebyggande sätt för att du ska känna dig trygg. 


  • Kontaktperson. Du får en kontaktperson av oss som kan vara din primära kontaktpunkt. Vi säkerställer en smidig, snabb och effektiv kommunikation.