VÅRA PRODUKTER TILL FAST PRIS

VÅRA PRODUKTER TILL FAST PRIS

Vi erbjuder installationer till fast pris med våra huvudleverantörer. Se nedan förslag. Vi kan även kalkylera på andra modeller. Vänligen kontakta oss för offert. 

FM Mattsson 9000XE


9000XE Köksblandare med U-pip i krom platsar i vilket kök som helst, oavsett storlek. Köksblandaren är blyfri och har våra smarta, innovativa och energibesparande funktioner såsom kallstart, mjukstängning, temperaturspärr samt energi- och vattenbesparande strålsamlare. Den tidslösa och ändamålsenliga designen gör den till ett lika funktionellt som estetiskt hållbart inslag i det moderna hemmet.9000XE Duschblandare i krom är uppföljaren till en av våra bästsäljande blandare. Designen är lika sofistikerad som sin föregångare men har uppgraderats med dubbla backventiler, snabbare temperaturreglering, lättare vikt och ljuddämpande funktioner. Produkten kan kompletteras med badkarspip.

Fm Mattsson 9000XE


9000XE Tvättställsblandare är en tvättställsblandare i krom. Den klassiska designen i kombination med en återhållsam vattenförbrukning gör den till det självklara valet i badrummet.Observera att priser ovan förutsätter att Kulventiler finns monterade samt håller tätt.


Smidig Blandarbyte med Norrortsvvsteknik AB


Vi förstår att att byta en blandare i ditt kök eller badrum kan vara en utmaning. Det handlar inte bara om att välja rätt typ av blandare, utan också att hitta en pålitlig rörmokare för installationen. Därför har vi på Norrortsvvsteknik AB skapat en lösning som gör hela processen enkel och bekväm för dig.


Vi har samlat allt du behöver på ett och samma ställe, för att eliminera onödig stress och krångel. Istället för att behöva beställa en ny blandare och kran separat och sedan jaga efter en VVS-montör, erbjuder vi dig en smidig och komplett tjänst.

Med vår service får du inte bara tillgång till ett brett utbud av högkvalitativa blandare, utan också en snabb och problemfri lösning. Vi levererar och installerar din nya blandare samma dag, vilket innebär att du kan njuta av ditt uppgraderade kök eller badrum utan några besvär.


Låt Norrortsvvsteknik AB göra bytet av din köks- eller badrumsblandare till en enkel och bekväm process för dig. Vi har ett imponerande sortiment av produkter att erbjuda, och du kan utforska dem nedan. Med oss blir ditt blandarbyte en smidig och problemfri upplevelse.